Ens transformem: neix la consultoria e-commerce Juunts!

Fa uns anys ningú ens hauria dit que la nostra trajectòria en el marketing tradicional desenvocaria en la construcció d'una pàgina web inspirada en les botigues online de menatge de més èxit dels Estats Units. Tampoc que aquesta botiga acabaria sent referent de les botigues de menatge a Espanya.

Fa uns dos anys, fer formacions de marketing online era una il·lusió.

Seguint aquesta línia de sorpreses, el boca orella van acabar fent que ajudéssim a diferents emprenedors i empreses a portar a terme els seus projectes online. Des d'assessoraments a empreses que no sabien per quina plataforma optar, a guiar tota l'estratègia de construcció de marca i botiga online de petits empresaris i emprenedors, o fer una gestió integral de projectes amb una projecció realment important.

Gaudim molt en la gestió de projectes, i hem vist durant aquest temps que hi ha una manca molt important de suport a emprenedors i empreses per fer botigues online i que vagin acompanyades de l'experiència real de vendre. Apart, hi ha també la creença que es necessiten molts recursos per a portar un negoci online. Nosaltres som partidaris de tot el contrari: fer una botiga bonica i que converteixi en ventes les visites sense invertir-hi gaire, i destinar recursos a créixer, mica en mica, veient què funciona i què no funciona.

Veiem que la nostra experiència, la adquirida amb Claudia&Julia (www.claudiaandjulia.com) i d'altres projectes propis, aporten molt de valor, tant als projectes que neixen com als que existeixen. 

Per això hem decidit crear Juunts, una consultoria per botigues online, la primera que neix especialitzada en ecommerce a Manresa.

Així doncs ja gaudim d'una nova sorpresa. Una més de moltes que ens esperen, a nosaltres i a tots. #hofaremjuunts 

 

Next Article