Ens encanta la formació! Ensenyar i compartir com hem aconseguit crear una botiga online rentable sense inversió, gràcies a Shopify i a la nostra experiència professional en l'àrea de marketing, i a transmetre els coneixements adquirits en un munt d'eines que ens ajuden molt en el dia a dia online.

Donem cursos de forma continuada a l'escola Joviat i al Cedem (Ajuntament de Manresa). Molts d'aquests són cursos sense cost per als alumnes (cursos subvencionats). 

Per altra banda, realitzem formacions a mida, ja sigui a la nostra oficina de forma personal o a empreses.

Si t'interessa inscriure't a algun d'aquests cursos, pots apuntar-te al nostre newsletter o escriure'ns mitjançant el formulari de contacte per rebre més informació i la nostra agenda actualitzada.

 

Propostes formatives de juunts

 

Introducció a Shopify (4/8 hores)

Entendre què és Shopify i perquè és la plataforma número 1 en E-commerce als EEUU. Descobreix com funciona i el seu potencial.

Introducció a MailChimp (4 hores)

Aprendre com funciona Mailchimp des de zero per enviar mails als nostres clients (actuals i potencials), i aprendre tot tipus de recursos i comunicacions que pots fer per aconseguir mantenir-te en el seu cap i atraure'ls cap al nostre negoci.

Facebook Ads: anuncia't de forma rentable a Facebook i Instagram (4 hores)

Entendre el potencial de Facebook i Instragram per arribar al públic potencial del teu negoci. Com comunicar, com promocionar posts i com crear anuncis des de zero. Com seleccionar el públic adequat. Quin tipus d'anunci et pot funcionar millor.

Claus per assolir l'excel.lència en el servei al client (4 hores)

Aconseguir donar una atenció al client diferenciada que ens permeti incrementar les vendes, construir una experiència de compra única i millorar la comunicació amb els nostres clients.

Comerç electrònic i botiga virtual (45 hores)

Aprendre a fer-se una botiga online propia amb Shopify i conèixer tots els aspectes que l’envolten, des de xarxes socials, atenció al client, fer anuncis online, la logística, etc).

Tinc una botiga física, com puc vendre per internet? (12 hores)

Ser conscients de les diferents formes de venta online que existeixen i obtener recursos per, sense inversió, atraure clients online.

Tinc un ecommerce, i ara què?! (20  hores)

Newsletters, xarxes socials, google adwords, promocions, sortejos, ... Hi ha moltes eines que has d'utilitzar per vendre online. Aprèn en què consisteixen, com funcionen i com utilitzar-les. Assegura, a més, que tens una web que converteix: tractarem alguns aspectes a tenir en compte per assegurar que la web està optimitzada i apunt perquè el trànsit que hi dirigeixes, compri.

Promoció i negoci a través de les xarxes socials (40 hores)

El negoci tant físic com les botigues online han de tenir una estrategia online viva per a mantener el contacte amb els clients actuals, captar-ne de nous i fer-ne ús per augmentar ventes. El curs pretén facilitar les eines imprescindibles per a poder treure suc a les xarxes socials amb èxit.

Reducció de costos: aconsegueix una empresa més rentable! (4/8 hores)

Guia per reduir costos i millorar la rentabilitar de l'empresa, des del cost en l'estructura de l'empresa fins al producte