6 Dissenys molt recomanables pel teu e-commerce!

 

És molt important que el teu e-commerce sigui estèticament agradable, estigui cuidat i sigui fàcil de recordar. No n’hi ha prou en tenir un producte molt bo, ja que si l’experiència del client dins la nostra botiga online és dolenta i se li fa difícil comprar o navegar per la botiga a causa d’un mal disseny aquest deixarà de comprar.

Per això avui et proporciono 9 exemples de dissenys que funcionen molt bé i que s’han convertit en “trending” que pots afegir al teu e-commerce per millorar-lo.

 

1. Models 3D i AR

Aquest any hem pogut veure com un gran nombre de botigues online han incorporat l’ús del modelatge 3D i la realitat augmentada a les seves botigues creades amb #Shopify. Afegir aquest tipus de material suposa una molt bona forma d’ensenyar detalls d’alguns dels nostres productes al mateix temps que creem més interès visual a les nostres pàgines de productes. No oblidis que invertir en aquest tipus de contingut és també una inversió de futur.

 

2. Micro animacions

Comptar amb contingut animat a la teva botiga online és molt important per diverses raons. La principal és que crea una experiència molt més plaent i interessant. Tingues en compte que, com qualsevol altre aspecte del disseny, les micro animacions han d’estar ben pensades i estructurades, han de ser creatives i han de complementar alhora d'anar amb sintonia amb els altres elements de la botiga.

Pots animar diversos elements de la "Home", si comptes amb un llistat de logos també és interessant animar-los o fins i tot pots animar el menú de navegació.

 

3. Fotos dels productes que cridin l’atenció

Cridar l’atenció no vol dir omplir de colors cridaners o de fletxes la nostra botiga online, molt més aviat el contrari. Al que ens referim és que és molt important que les fotografies dels nostres productes tinguin una molt bona qualitat que cridin l'atenció. Comptar amb fotografies d’alta qualitat és el primer factor que diferencia un negoci exitós d’un molt de molt exitós. 

Les imatges d’estil de vida són idònies per aconseguir “engagement” i ajuden a fer que els clients es facin una millor idea d'aspectes com la mida del producte i com queda a la vida real.

Les imatges de producte sol funcionen molt bé quan totes comparteixen el mateix fons (pot ser d’un color o textura determinat), ja que donen sensació d’unitat, coherència i cohesió entre elles. La majoria de botigues online que ofereixen un gran nombre de productes utilitzen aquest estil de fotografies.

És molt important que les imatges que utilitzem, siguin d’estil de vida o del producte sol, tinguin una molt bona qualitat i coherència entre elles.

 

4. Minimalisme

Tots coneixem l’estètica minimalista i hem pogut veure com des que les empreses la van començar a utilitzar no ha passat de moda. L’estètica minimalista garanteix que la teva botiga online es vegi elegant i moderna mentre que focalitza l’atenció en els teus productes. És un bon exemple d’allò que diuen: “menos es más”.

5. Pestanyes amb els diferents colors 

És important que el temps que els teus clients passen buscant un producte i les seves variants sigui el mínim possible. És per això que la pestanya on es poden veure tots els colors que té cada producte juga una part molt important per agilitzar aquest procés.

 

6. Storytelling

Una marca ha de tenir una història potent al darrere que es pugui transmetre als nostres clients, aquesta història serà nostra i, per tant, única.
Hem d'intentar que el disseny de la nostra botiga online ajudi a transmetre i explicar aquesta història. Si vols saber més sobre storytelling i com crear-ne un per a la teva botiga ho pots trobar aquí  

Ara que ja tens tota aquesta informació és el moment de començar a aplicar algunes d’aquestes idees. Si necessites assessorament no dubtis en contactar amb nosaltres! Farem un cafè ben aviat ☕

 

Previous Article Next Article