Primera jornada Ecommerce de la Catalunya Central!

Hi ha una necessitat molt gran latent d'obrir nous projectes ecommerce: botigues físiques que volen ampliar el seu punt de venta amb una botiga online, emprenadors que volen portar a terme les seves idees o empreses que veuen en internet la opció de donar-se conèixer a un públic molt ampli. 

A Manresa hi ha un nombre de persones elevadíssim amb ganes de posar fil a l'agulla en l'acció d'emprendre online. Fem-ho doncs! 

Creiem molt en el "Do it yourself", perquè avui en dia hi ha totes les eines que puguis necessitar disponibles a la xarxa, i moltes a un cost zero o a un cost molt baix. T'animem a formar-te i a crear el teu propi projecte. 

Per tot això hem organitzar la primera Jornada Ecommerce de la Catalunya Central, un dia ple de formacions per a que puguis tenir un tast dels principals temes que has de tenir present a l'hora d'emprendre en el món online. Un punt de partida fantàstic per guanyar coneixements i criteri a l'hora de fer el teu projecte.

Pots apuntar-te a les xerrades que t'interessin o a totes però, ull!, les places són molt limitades! Et deixem el programa de la jornada i et pots apuntar a través del formulari que trobaràs aquí.

 

9,30 a 10,30h - Crea la teva botiga online sense inversió amb Shopify

A càrrec de Jordi Manero, cofundador de la botiga Claudia&Julia i consultor ecommerce a Juunts.

Descobreix Shopify, una eina que revoluciona l’ecommerce a tot el món. Sense cap inversió podem crear nosaltres mateixos una botiga online amb un potencial increïble.

 

10,30 a 11,30h - La logística com a element de valor en l’ecommerce” 

A càrrec de Marc Cotxarrera, consultor d’operacions a Okai Systems i cofundador de Sibylicon Global Brands. 

On comprar eficientment? Quan fer-ho? Com he d’emmagatzemar el producte? On puc vendre? Una visió transversal de la influència de la Supply Chain en els projectes ecommerce.

 

11,30 a 12h - Pausa per cafè

 

12 a 13h - Introducció a l’app Canva: Disseny per a no dissenyadors

A càrrec de Marc Vilaplana, dissenyador gràfic i director creatiu de THINK.

Coneix Canva, una eina espectacular que ens ajudarà a crear composicions increïbles sense que siguem professionals del disseny gràfic. És la solució ideal per a les nostres necessitats a xarxes socials, materials de marketing, presentacions comercials, etc.

 

15,30 a 16,30h - El poder de l’email marketing amb Mailchimp

A càrrec de Clàudia Ferrer, cofundadora de la botiga Claudia&Julia i consultora ecommerce a Juunts.

La importància de crear una base de dades i les possibilitats de l’email marketing. Què ha de contenir un newsletter. Busquem excuses i bons motius per a contactar els nostres clients, atraure’ls al nostre negoci... i vendre!

 

16,30 a 17,30h - Instagram: Construeix la teva presència a les xarxes.

A càrrec de Laura Sanmiquel, dissenyadora gràfica i community manager.

Què són les xarxes socials i per què tenen tant d’èxit? Com fer créixer el teu perfil d’Instagram? Quines publicacions tenen èxit assegurat? Què són els influencers i com ens poden ajudar? Descobrirem totes les respostes amb exemples reals.

 

17,30 a 18h -  Pausa per cafè

 

18 a 19h - Crea vídeos espectaculars amb el teu dispositiu mòbil

A càrrec de Carles Jódar, periodista i fundador de Gedi Media. Veu de les retransmissions de Ràdio Manresa, (SER). Pioner en Mobile Journalism (MoJo) que usa els dispositius mòbils com a principal eina de treball.

Avui en dia gariebé tothom porta una càmera a la butxaca i exprimir-ne les seves possibilitats es converteix en una eina de venda molt potent


19 a 20h - Construeix el teu ecommerce: punts claus per tenir èxit

A càrrec de Clàudia Ferrer i Jordi Manero, fundadors de la botiga Claudia&Julia i consultors ecommerce a Juunts.

Aspectes a tenir en compte a l’hora de crear i construir la nostra marca i una botiga online. Escollir el posicionament, imatge i públic objectiu. Accions efectives per donar-la a conèixer i créixer de forma sostenible.

 

General Store & Coffee Manresa

 

Les jornades Ecommerce s'han emmbarcat dins la setmana de l'emprenaduria que organitza l'Ajuntament de Manresa a través del CEDEM. 

Pots apuntar-te a les jornades que més t'interessin aquí.

Totes les formacions es realitzaran al General Store&Coffe, a Passatge Catalunya, 6, 08242 Manresa. 

Previous Article Next Article